Bright White Studio

Bright White Studio is een internationaal opererende design studio gespecialiseerd in mode. 

unnamed-2
'' Our mission is to make the life of our clients more easy!''

Met meer dan 20 jaar ervaring in het veld op internationaal niveau heeft Bright White Studio een goede reputatie opgebouwd. Het bureau werkt vanuit de studio in Nederland met een bekwaam team van ontwerpers. Bright White Studio levert alles wat de klanten nodig hebben; van ontwerp, moodboards, grafisch ontwerp, onderzoek en ontwikkeling tot aan de volledige Creative Direction.

Missie

Het is de missie van Bright White Studio om het hun klanten makkelijker te maken. Of het nu gaat om een enkel ontwerp of om de volledige creatieve visie, alles is mogelijk.

unnamed-3

Duurzaamheid

Bright White Studio zoekt bij alle opdrachten naar een zo duurzaam mogelijke oplossing binnen de mogelijkheden van klanten en leveranciers.

unnamed-4

Innovatie

Innovatie is de sleutel. Op dit moment zijn er veel innovaties gaande in de denim industrie, Bright White Studio is daar positief over en werkt daar graag mee.

Experiment

Dankzij het eigen atelier is Bright White Studio in de mogelijkheid om iedere dag veel te experimenteren. 

unnamed

Neem contact op met deze organisatie

Bright White Studio

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?