Awearness Fashion

Awearness Fashion is een platform voor en door bewuste modeconsumenten.

D7496B28-2E02-4F42-996C-A241157A4CDC
AWEARNESS_beeldmerk_witte_b (Medium)
Welke keuzes kun je zelf maken om een duurzamere kledingkast samen te stellen .

Awearness Fashion zorgt voor de promotie van duurzaamheid in mode gericht op consumenten door het organiseren van events in opdracht en het geven van informatie via hun platform. De stichting promoot mode die gemaakt wordt met respect voor mens, dier en milieu. Awearness Fashion creeërt bewustzijn over wat duurzaamheid in mode is en biedt informatie over de keuzes die je zelf kunt maken om een duurzamere kledingkast samen te stellen .

Missie

Awearness Fashion is opgericht om duurzaamheid in de mode te promoten en toe te lichten.

81B62862-16AF-455E-BD67-7480F638B32A

Duurzaamheid

Awearness Fashion is opgericht om duurzaamheid in de mode te promoten en toe te lichten. Dit zit in de missie en kerntaak van de stichting verweven.

20160616_160138

Innovatie & Experiment

Veel textielstoffen zijn milieubelastend, Awearness Fashion is geïnteresseerd in de alternatieven. Maar ook in kleding lenen en leasen en in digitale ontwikkelingen die mogelijk maken dat we beter weten wat de consument wil. Awearness Fashion draagt daaraan bij door mee te praten vanuit vernieuwende consumenten ideeën.

_Awearness AF-1943

Neem contact op met deze organisatie

Awearness Fashion

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?