DierbaarGoed

Atelier dat duurzame kleding maakt van restmaterialen. Leftovers uit de mode-industrie worden met liefde en vakmanschap verwerkt tot eigenzinnige kleding.

jasGREENhoofdfoto
"Kijken wat er is en daar iets moois van maken, dat gaat helemaal vanzelf!”

DierbaarGoed is een atelier dat kleding maakt van restmaterialen uit de mode-industrie en van gebruikte kleding en textiel. DierbaarGoed ontwikkelt een collectie en vermaakt in opdracht kleding van de klant.

Missie

DierbaarGoed maakt nieuwe kleding van bestaande materialen.

DierbaarGoedbedrijfsprofiel

Duurzaamheid

Door kleding te maken van restmaterialen zodat de milieu-impact laag is. Zij maakt gebruik van restmaterialen en van afgedankte kleding van goede kwaliteit. De kleding wordt gemaakt in het eigen atelier in Arnhem. Door workshops te geven leert DierbaarGoed mensen hoe ze hun eigen kleding een nieuw leven kunnen geven.

DierbaarGoedJudy

Innovatie

DierbaarGoed gebruikt het materiaal dat voorhanden is als vertrekpunt bij het ontwerpen en maken.

Experiment

Om uit bestaande kledingstukken iets nieuws te maken experimenteert DierbaarGoed met patronen, combineren van materialen en het toepassen van ambachtelijke technieken.

sweaterleftoverdoorzichtigemouw

Neem contact op met deze organisatie

DierbaarGoed

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?