Fashion + Design Festival Arnhem

Het Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) is hét jaarlijks terugkerende stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten.

_11A2285©EvaBroekema
''Ieder jaar in juni bruist Arnhem van mode en design''

In de afgelopen jaren is FDFA uitgegroeid tot een platform waar creatief Arnhem zich presenteert. De stichting zet Arnhem zowel landelijk als lokaal op de kaart als mode- en designstad. Ieder jaar in juni komt de stad tot bloei met exposities, modeshows, voorstellingen en heel veel verschillende mode en design evenementen.

Missie

FDFA wil Arnhem op de kaart zetten als mode- en designstad. De stad heeft veel te bieden aan creativiteit en dat moet gezien en gedeeld worden.

_11A2234©EvaBroekema
_11A2258©EvaBroekema
_11A2262©EvaBroekema
_11A2212©EvaBroekema

Duurzaamheid

Het festival zorgt iedere editie voor een maatschappelijk betrokken inhoud/thematiek waarop ook niet-modeondernemers aan kunnen haken. Duurzaamheid is daar een belangrijke factor in.

_11A2232©EvaBroekema

Innovatie & Experiment

Tijdens FDFA wordt er ruimte geboden voor experiment en innovatie. Ontwerpers en organisaties krijgen de ruimte om hun ideeën te delen met de bezoekers en bewoners van Arnhem.

Neem contact op met deze organisatie

Fashion + Design Festival Arnhem

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?