RIJN IJSSEL

Rijn IJssel is het mbo in Arnhem en omstreken voor Fashion opleidingen op mbo-niveau 2 en 4. 

ani foto RIJ
014JuniorStylist
"Maak fouten, experimenteer en leer"

RIJN IJSSEL leidt op tot junior stylist, specialist mode maatkleding of basismedewerker mode. In de mode-opleidingen van RIJN IJSSEL leer je over de geschiedenis van de mode, de huidige modetrends en de toekomstverwachtingen. Onderwerpen als duurzaamheid, recycling, veiligheid en arbeidsomstandigheden komen aan bod. Verder leer je over verschillende soorten stoffen en materialen, kleuren en dessins, naaitechnieken, pasvormen en productiemethodes. Ook leer je over merken, brandig, modeconcepten en online ondernemen. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden die je helpen met plannen, overleggen, adviseren, begroten, beslissen, communiceren en reflecteren zodat je de taken binnen het team goed kunt uitvoeren.

Eindexamen MM2 2020 Fashion Rijn IJssel

Missie

Samen met het werkveld zorgt Rijn IJssel ervoor dat studenten een vak leren volgens de laatste inzichten in de fashionwereld.

004ThorbeckestraatModeMaatkleding20180606

Duurzaamheid

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit verweven in het curriculum van de fashion opleidingen van Rijn IJssel.

Leron RIJ

Innovatie

 Rijn IJssel speelt in op innovaties door deze in lessen te verweven en in de samenwerking met partners buiten school.

Experiment

Studenten leren te experimenteren en niet tevreden te zijn met het eerste idee. Maak fouten, experimenteer en leer.

014JuniorStylist

Neem contact op met deze organisatie

RIJN IJSSEL

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?