Stichting Ontwerp Platform Arnhem OPA

OPA is een platform voor design, vormgeving en cultuur. OPA geeft een kwalitatieve impuls aan het ontwerpklimaat in Arnhem en omstreken door te inspireren en te motiveren.

s-OPA-10-jaar_byMashaBakkerPhotography-8987
OPA Drukmakers Expo 2017 Eva Broekema
" het bevorderen van de bijdrage van ontwerpers, regionaal en (inter)nationaal "

Ontwerp Platform Arnhem OPA is er voor ontwerpers, op zoek naar inspiratie en uitwisseling, bedrijven die baat hebben bij creatieven, innovatieve maak-industrieën, onderzoekers, studenten van ArtEZ, HAN en ROC Rijn IJssel, cultuurliefhebbers & beleidsmakers.

Missie

OPA heeft als missie de bijdrage van ontwerpers, regionaal en (inter)nationaal, te bevorderen en te tonen om zo verdere ontwikkeling bij alle, bij het ontwerpen betrokken partijen te stimuleren, de professionalisering van de beroepsgroep te vergroten en het publiek kennis over het vakgebied te bieden.

IMG_3054

Duurzaamheid

OPA stimuleert duurzaamheid bij ontwerpers en bedrijven in de maakindustrie door het presenteren van kennis en goede voorbeelden.

OPA_logo

Innovatie

OPA stimuleert innovatie bij de ontwerpers waarmee zij werken.

Experiment

OPA stimuleert experiment bij de ontwerpers waarmee zij werken.

OPA Pop up Shop Here Right now 2017 Eva Broekema (2)

Neem contact op met deze organisatie

Stichting Ontwerp Platform Arnhem OPA

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?