*DIED*

Na veel werk-ervaring opgedaan te hebben in de mode-branche (op internationaal niveau) zijn de harts-vrienden Marieke Holthuis en Diederik Verbakel in 2010 samen hun eigen merk *DIED* begonnen.

unnamed-8
'' Our mission is to make the life of our clients more easy!''

Modemerk *DIED* is 10 jaar geleden ontstaan uit passie voor mode en de ‘honger’ naar ambacht en handcrafts. Uitgangspunt; “Clothes that have a soul..that have a story to tell”. Tijdens een reis rond de wereld ontstond dit idee bij de twee designers. Al reizend ontstonden er goede banden met artisans van over de gehele wereld en kwamen de eerste ‘global’ collecties tot leven. Inmiddels is er door de jaren heen veel veranderd en zijn Diederik & Marieke alles grotendeels ‘lokaal’ gaan doen. Stoffen en prints gemaakt in Nederland, t-shirts komen uit Belgie en worden eigenhandig gedrukt in eigen atelier. Lokaal en duurzaamheid staan bij de collecties van *DIED* hoog in t vaandel!

Missie

Mooie kleding maken van natuurlijke materialen, tijdloze ontwerpen.

unnamed-7

Duurzaamheid

*DIED* produceert grotendeels in Nederland, werkt bij het screenprinten alleen met inkten op waterbasis en maken tijdloze ontwerpen die meer dan één seizoen mee kunnen.

unnamed-6

Innovatie

Innovatie zit in het DNA van deze ontwerpers!

Experiment

In het eigen atelier is alle vrijheid en ruimte om te experimenteren.

unnamed-5

Neem contact op met deze organisatie

*DIED*

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?