engelHARD

engelHARD heeft een studio/winkel in Arnhem waar kleine collecties en unieke producten worden verkocht én gemaakt.

portret

Het modelabel maakt echte Arnhemse producten. Van ontwerp, patroon, productie tot verkoop. Het bedrijf voert twee labels: ‘engel’ en ‘HARD’.

engel: eerlijke en tijdloze producten die lokaal geproduceerd zijn. Dit om de keten dichtbij te stimuleren en mens en milieu te sparen. HARD: unieke extravagante items o.a. gemaakt uit tweedehands kleding van de 2Switch. Deze items zijn te koop maar ook te leen voor foto- en videoshoots. Daarnaast wordt gewerkt aan sociale projecten zoals met nieuwe Arnhemmers, tienermoeders en duurzame recycle workshops voor kids.

Missie

engel: het maken van tijdloze en lokale producten. HARD: het maken van extravagante items uit overwegend gebruikte materialen. engelHARD projecten waar bijzondere verhalen centraal staan.

ENGELHARD-141_lr
ENGELHARD-611_lr – kopie
ENGELHARD-856_lr – kopie
Hannah Van der Haeghen_eindwerkboek_01

Duurzaamheid

engelHARD werkt lokaal, nieuwe en upcycled vintage items en is niet seizoensgebonden. Ook werkt ze op aanvraag van klanten.

''engel: eerlijke en tijdloze producten''
g4

Innovatie

engelHARD werkt aan een duurzame/circulaire collectie en aan projecten waar inclusie en diversiteit een rol spelen.

Experiment

HARD is het label waarin wordt geëxperimenteerd zonder verkoop als hoofddoel te hebben.

Neem contact op met deze organisatie

engelHARD

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?