Studio MoSK

Studio MoSK maakt je bewust welke rol kleding speelt in ons dagelijks leven en in onze communicatie.

profielportret Henriette Visser Studio MoSK (2)
"Met kleding kun je verhalen vertellen"

Studio MoSK inspireert en adviseert professionals en bedrijven die kleding willen inzetten voor hun personal branding en visuele communicatie. Met kleding kan je verhalen vertellen. 

Studio MoSK laat zien hoe kleding op alle vlakken voor je kan werken en leert je hoe je het zelf kunt doen. Daarbij gebruikmakend van de eigen Reflect-methode. 

Dat geeft je plezier, zelfvertrouwen en aantrekkingskracht!

 

Missie

Iedereen helemaal zichzelf laten zijn van binnen en van buiten. Met respect voor de natuur en voor elkaar.

Henriette Presentatie

Duurzaamheid

Duurzaamheid begint met bewuste keuzes. Keuzes die helemaal bij jou passen. Je hebt langere tijd, meer plezier en meer mogelijkheden met minder kleding. Te beginnen met wat je al hebt.

Straal studio (4)

Innovatie

Studio MoSK neemt nieuwe ontwikkelingen in mode en samenleving altijd mee. Beeldbellen bijvoorbeeld vraagt nieuwe inzichten en vaardigheden van de gebruikers.

Experiment

Het leven is een experiment op zich! Zo is in corona-tijd online advies ontstaan waarmee Studio MoSK mensen ook op afstand kan helpen.

 

Richard en Henriette

Neem contact op met deze organisatie

Studio MoSK

Meld je aan als onderdeel van het mode ecosysteem

Is jouw organisatie gevestigd in Oost-Gelderland of omstreken? Voel je jezelf verbonden met de mode- / textielketen? En is duurzaamheid, innovatie of experiment een belangrijk onderdeel in je organisatie?