Atelier ByDo

Als zelfstandig mode-atelier maakt Atelier ByDo kleding in opdracht van particulieren,verzorgt creatieve workshops en naailessen en geeft kledingadvies.

ROUMANS is een duurzaam modelabel voor hedendaagse mannen kleding. De collecties worden lokaal vervaardigd van uit organische stoffen of textiele overschotten. Het label vindt zijn oorsprong en huidige huisvesting in Nijmegen. 

Anna Treurniet is ontwerper van tassen, sieraden en accessoires. Daarbij maakt zij alleen gebruik van de meest duurzame materialen zoals plantaardig gelooid leer, ananasleer en gerecyclede stoffen. Alles wordt gemaakt in haar atelier in de Honigfabriek in Nijmegen.

Het streetwear label Schrav richt zich op het veranderen van de kledingindustrie door uitsluitend restpartijen te gebruiken.

0Z9A9986

Schrav is een sustainable streetwear label dat zich richt op het veranderen van de kledingindustrie door gebruik te maken van uitsluitend restpartijen stof. Hierdoor komen alle collecties in gelimiteerde oplages. Dit is niet alleen een aantrekkelijk USP, het gaat ook verspilling tegen. 

Schrav houdt zich bezig met zowel ontwerp als verkoop via offline en online kanalen. Productie wordt  uitbesteed aan het atelier Studio RYN.

Missie

Schrav wilt de wereld veranderen en doet dat via streetwear, evenementen en blogs.

Koop hier de producten van Schrav

0Z9A0080
0Z9A0132
0Z9A0161
0Z9A9446

Duurzaamheid

Schrav werkt uitsluitend met restpartijen stof. Ook in alle andere uitingen zoals verpakkingen wordt rekening gehouden met het milieu.

“De wereld veranderen via kleding, evenementen en blogs”
Niels_Aarns_Schrav1

Innovatie

Schrav is als organisatie druk bezig om een volledig circulair verdienmodel te ontwikkelen.

Experiment

Het upcyclen van bestaande producten is een experiment op zich, ieder item is uniek en vraagt om creatief denken.