Lokale Economie: Wat is het belang hiervan?

02 sep 2020

Aanmelden

De corona crisis heeft de zwakheden van globalisering blootgelegd. De roep om lokaal wordt steeds luider. Maar wat betekent een lokale economie eigenlijk? En wat is het belang hiervan voor een duurzamere toekomst?

 

IMG_6109

Duurzame Mode 025 organiseert een bijeenkomst op woensdag 2 September. We gaan in gesprek met ontwerpers die reeds lokaal werken, de oprichter van een lokale munt en een expert op het gebied van de Nieuwe Economie. Wil je hier bij zijn om mee te luisteren en mee te praten en ben je werkzaam in de mode-industrie?  Meld je dan aan via de bovenstaande aanmeldknop.

Deze bijeenkomst is gericht op spelers uit het lokale mode ecosysteem van Arnhem, Nijmegen en omstreken. Naast de zes modelabels van Duurzame Mode 025 (Elsien Gringhuis, Hempje, Fundies, Schrav, Roumans en Fraenck) zijn er nog vijf plaatsen beschikbaar. Meld je dus nu aan!

IMG_6178

'Take Back the Economy’, is a new research track at MA Practice Held in Common, ArtEZ, Arnhem

Sprekers:

Houwke Ong: Een van de oprichters van Arnhemshert. Wat is het belang van een lokale digitale munt voor een lokale economie?

Godelieve Spaas: Lector Avans en expert Nieuwe Economie: Wat is een lokale economie en wat is het belang hiervan voor een duurzamere toekomst?

En ruimschoots de gelegenheid om met elkaar te praten over de waarde van een lokale economie voor spelers uit het mode ecosysteem.

 

Deze bijeenkomst start om 18.00u te Arnhem. Aanmelden is verplicht, na aanmelding ontvang je meer informatie over de locatie en andere bijzonderheden.

 

(Photo credits: ‘Take Back the Economy’, is a new research track at MA Practice Held in Common, ArtEZ, Arnhem)

Lokale Economie: Wat is het belang hiervan?

02 sep 2020